BlackSigmaBlackSigmaBlackSigma
2310 638743 & 698 78 98 911
info@blacksigma.gr
Φιλίππου 92 Πολίχνη, Θεσσαλονίκη

Απολύμανση

Απολύμανση

Απολύμανση είναι η χρησιμοποίηση χημικών ή φυσικών μεθόδων που έχει σκοπό τον περιορισμό ή την εξάλειψη μικροοργανισμών σε επίπεδα που είναι επαρκή για την ασφάλεια ανθρώπων, προϊόντων και υλικών. Πριν από τη διαδικασία της απολύμανσης, απαραίτητη είναι η επιμελής καθαριότητα. Έπειτα, γίνεται η εφαρμογή με σκευάσματα φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Με την απολύμανση μειώνουμε το μικροβιακό φορτίο ενός χώρου ή υλικού, σε ποσοστό 99,99% όσον αφορά μικρόβια και ιούς. Η εφαρμογή γίνεται με ψεκασμό χαμηλής πίεσης με σκοπό τη κάλυψη επιφανειών, είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη εσωτερικών και κλειστών χώρων. Μετά την εφαρμογή ο χώρος είναι ασφαλής προς οποιαδήποτε χρήση.

Το προσωπικό της BLACK SIGMA ήταν πανελλαδικά από τα πρώτα που αντιμετώπισε κατασταλτικά τον Covid-19  με απολυμάνσεις χώρων όπου υπήρχαν επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον ιό. Χρησιμοποιούμε πάντα τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας, καθώς και τα κατάλληλα σκευάσματα (διοξείδιο του χλωρίου, ισοπροπυλική αλκοόλη, αντινοβολία UV-C κ.α) και ακολουθούμε τις τεχνικές οδηγίες του ECDC με τίτλο “Safe use of personal protective equipment in the treatment of infectious diseases of high consequence” (https://www.ecdc.europa.eu/sites/default/files/media/en/Publications/safe-use-of-ppe.pdf ).

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τρέχουσες εξελίξεις εξάπλωσης του COVID-19 και ενημερωνόμαστε για νέες μεθόδους αντιμετώπισης του. Σε όλες τις εφαρμογές μας, σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους, παρέχουμε ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ με τα σκευάσματα που έχουμε χρησιμοποιήσει.